Gezonde gerechten

Zalmrolletjes: Dit Heerlijke Voorgerecht Is Snel Te Bereiden En Stelt Echt Niemand Teleur!

De feestdagen zitten er helaas alweer op, maar niet getreurd dit is absoluut een makkelijk, gezond en lekker recept om te maken voor je gasten! Je zult gegarandeerd niemand teleur stellen! Dit is een lekker recept wat je kunt serveren als voorgerecht of als hapje voor bij de borrel of op een verjaardag. Ook als je bezig bent met een gezond dieet en graag wilt afvallen, mag je dit zeker af en toe eten.

vsvta-ovcc-1-small-salmon-rolls-easy-appetizer

Het is simpel, je kunt het leuk opdienen en het belangrijkste de smaakcombinatie is perfect! De ingrediƫnten kun je allemaal gemakkelijk kopen in de supermarkt. Wij hebben dit gemaakt voor kerstavond als hapje. Onze gasten vonden het geweldig! Je hebt er geen koekenpan of fornuis voor nodig! Benieuwd naar het lekkere recept? Lees dan snel verder op de volgende pagina en zie precies hoe je het zelf kunt maken.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT vertellen ze je dan weer niet!