Italiaanse gerechten

Pizza liefhebbers opgelet: Deze pizza ring van croissant deeg is echt onweerstaanbaar!

Pizza is heerlijk, vooral als je een pizza eet in restaurants waarbij ze zelf vers worden bereid. In Italië zijn de pizza’s ook heerlijk. Naast Lekker pizza’s te kopen is het heel erg lekker en leuk om zelf te maken thuis. We hebben een erg leuk recept gevonden, waarin ze in een korte video precies laten zien hoe je het moet maken, het is vrij simpel als deeg gebruik je croissant deeg.

pizza ringg

Wij proberen altijd de leukste pizza recepten te vinden. Dit recept is weer zo’n pizza recept waarbij je niet kan wachten om het uit te proberen.  Dit is een lekker recept om te delen met je vrienden, familie , kinderen. Ook is het heel erg lekker om dit recept te maken voor kerst, het is natuurlijk anders dan beenham wat vaak wordt geserveerd met kerst, maar het resultaat ziet er verbluffend uit!. Hieronder hebben we de benodigdheden beschreven wat je allemaal nodig hebt.

Benodigdheden:
– Crossaint deeg
– pizza saus of tomatenpuree
– Salami of pepperoni
– Mozzarella kaas

Wil je dit heerlijke recept binnenkort gaan maken of heb je het al een keer gemaakt, deel je ervaringen met ons op Facebook en vergeet het vooral niet te delen met alle pizza fans vrienden op Facebook.

https://www.youtube.com/watch?v=Q7UE3ryoxxc

Meer van deze Gerechten ? Like ons en mis niks!

 

error: Content is protected !!