Gezonde gerechten

Op deze manier heb jij nog nooit sla gegeten! Dit smaakt echt heerlijk en het is PERFECT voor de lijn!

Sla, we kennen het en eten het vaak allemaal. Natuurlijk kun je variëren met een salade, maar het blijft toch altijd maar een salade. Het is lekker en goed voor de lijn, maar soms heb je gewoon eens zin in iets anders. Dit recept met sla heb je vast nog nooit gegeten! Het smaakt super lekker en het is een lekker recept als je wilt afvallen. Je hebt het zo klaargemaakt.

Wat heb je precies allemaal nodig?

– Ijsbergsla in schijven gesneden
– Geraspte jonge kaas
– 100 gram yogonaise
– olijf olie
– Witte wijnazijn
– snoeptomaten
– spekjes
– bieslook

3-26-702x379

Hoe maak je het?

Je begint als eerst met de ijsbergsla te snijden in schijven van ongeveer 2 tot 3 centimeter. Plaats de schijven ijsbergsla voor ongeveer 10 minuten in de vriezer zodat ze lekker koud en knapperig zijn. Vervolgens kan je de dressing maken.

Hiervoor meng je de geraspte jonge kaas in een kom in combinatie met de mayonaise, olijfolie en witte wijnazijn. Mix alle ingrediënten goed door elkaar heen. Haal nu de schijven uit de vriezer en smeer hier de dressing op. Op de dressing kan je halve snoeptomaatjes doen in combinatie met gebakken spekjes en bieslook. 2 schijven ijsbergsla is voldoende voor een heerlijke maaltijd. Bon appetit!

Wat vind jij van dit gezonde recept? Laat het ons weten en DEEL het recept vooral verder met je vrienden op Facebook!

error: Content is protected !!