Simpele gerechten

Met maar 3 ingrediënten een Nutella Brownie op tafel toveren? Dit recept moet je echt uitproberen!

Wie houdt er niet van Nutella? Nutella is al sinds dat het op de markt kwam een erg grote trend in Nederland en andere landen. Er zijn al verschillende gerechten gemaakt met onder andere Nutella. De heerlijke zachte smaak smelt lekker in je mond.

De prachtige chocolade pasta is al heerlijk als je het op je brood smeert, maar waarom zou je daar stoppen? Je kan met Nutella, eieren en bloem zelfs een heerlijke brownie maken. Heel simpel, heel snel en goedkoop om te maken. Restaurants maken ook vaak hun eigen nutella, wat nog lekkerder en verser is om te consumeren.

nutella-810x456

 

In de onderstaande video laten ze precies zien, hoe je in een paar simpele stappen heerlijke nutella brownies kan maken. We hebben het zelf gemaakt, het is heel simpel en erg goedkoop om te maken, Wij hebben het geprobeerd met het huismerk van chocolade pasta van de Albert Heijn. Ik heb dit gerecht laten proeven door mijn collega’s op het werk en die vonden het zeker een aanrader voor iedereen die van chocolade houdt.

Het resultaat was verrukkelijk!. Het filmpje geeft aan dat je het op 350 graden  Fahrenheit moet bakken, Als we het omrekenen naar Celsius. moet je de oven op 180 graden zetten. Het is een erg leuk gerecht op als dessert met mogelijk ijs te serveren voor kerst.

Wil jij dit ook gaan maken voor kerst, Laat het ons weten in de reacties en vergeet het vooral niet te delen op Facebook!

Meer van deze Heerlijke Gerechten ? Like ons en mis niks!
error: Content is protected !!