Food Hacks

Fastfood restaurant McDonald’s gaat thuis bezorgen vanaf volgend jaar!

Dit is absoluut goed nieuws voor de McDonald’s liefhebbers in Nederland en België! De internationale fastfoodketen gaat met het nieuwe jaar in 2017 starten met thuisbezorgen. Voor veel fans is dit natuurlijk perfect, nu hoef je alleen maar je deur open te doen en te betalen voor je hamburgers en frietjes.

Toch zal dit ook nadelig zijn voor de maatschappij, nu zullen mensen en kinderen dagelijks meer fastfood bestellen, goed voor de omzet van de Mac maar slecht voor de gezondheid! Dagelijks fastfood eten, lijdt tot obesitas en hart en vaat ziektes! Wanneer starten ze dit concept?

big-mac-index

Helaas je kunt over twee weken nog niet bellen naar het fastfood restaurant bij jouw in de buurt. Voorlopig starten ze met een experiment. Het wordt momenteel in drie steden in de VS uitgevoerd namelijk in Orlando, Miami en Tampa. Maar er is nog iets anders mogelijk, lees nu snel verder op de volgende pagina hieronder.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT vertellen ze je dan weer niet!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!