Food Hacks

Deze Pesto-Caprese tosti is de allerlekkerste tosti die jij ooit zult proeven!

Tosti’s zijn al tientallen jaren wereldwijd bekend! De tosti staat bijna bij alle lunchrooms en restaurants op de menu kaart, dat is ook niet gek want je maakt ze zo klaar en er zijn zoveel verschillende varianten! Er zijn zoveel lekkere tosti varianten waaronder deze Pesto-Caprese! Caprese is een razend populaire combinatie uit Italië die bestaat uit mozzarella, basilicum en tomaat. Wij hebben al veel tosti’s geprobeerd maar deze variant behoort werkelijk waar bij de top!

226

Deze tosti is heerlijk om je vrienden en familie mee te verrassen als lunch of ontbijtje! Je maakt hem ook zo klaar in de koekenpan of tosti ijzer, je hebt er weinig ingrediënten voor nodig en het belangrijkste je wilt nooit meer iets anders eten! Benieuwd naar het simpele recept? Lees dan snel verder op de volgende pagina hieronder.

Loading...
DIT MOET JE ZIEN
10 symptomen van kanker die je waarschijnlijk negeert Negeer deze symptomen van kanker NOOIT, vooral nummer 7!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT vertellen ze je dan weer niet!